Middachten-engels-60

Genieten van de zomerconcerten in juli

Op vier zondagochtenden in juli klinkt er vanuit het openluchttheater van het kasteel muziek van geweldige artiesten. De concerten worden georganiseerd door de Rhedens Stichting voor Kunst en Cultuur RiQQ. Kaarten zijn uitsluitend via RIQQ online te koop.

Aanvang concerten 11.30 uur

3 juli  – Suzy V.

De Nederlands/Siciliaanse singer-songwriter, Suzy V wist al op jonge leeftijd dat ze van muziek haar leven wilde maken. Haar geluid is een combinatie van hedendaagse popmuziek en Siciliaanse folk.

Bestel kaarten

10 juli  – Borromeo Trio (Phion)

Het strijktrio is klein in bezetting, maar groots in mogelijkheden. Met Trio Borromeo houden zij de rijke verhalen uit de klassieke muziek springlevend.

Bestel kaarten

17 juli  – Lucky Fonz III

Lucky Fonz III staat voor een bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor én ontroering. Zijn Nederlandstalige liedjes zijn soms melancholisch, extatisch, hartverscheurend of hilarisch. 

Bestel kaarten

24 juli – Guus Tangelder bigband

De Guus Tangelder bigband bestaat uit 18 professionele jazzmusici afkomstig uit Midden-Nederland. Solist bij dit concert is de in Memphis Tenessee geboren Charles Green. Deze fantastische bigband swingt met een muzikale potpourri. Ze interpreteren en improviseren, waarbij de jazztraditie, hedendaagse muziek en popmuziek te horen zijn.

Bestel kaarten

Na afloop van de concerten is er een mogelijkheid om de tuinen te bezichtigen. U kunt daarbij gratis gebruik maken van de nieuwe audiotour waarin de verschillende tuinstijlen worden toegelicht. Deze audiotour is op te halen in de oranjerie. In de oranjerie zijn ook koffie, thee en versnaperingen verkrijgbaar.

 

Genieten van muziek in de kasteeltuin
Genieten van muziek in de kasteeltuin

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur.
Het kasteel is te bezoeken van juni t/m augustus op zondagen van 13.00 – 16.00 uur.

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2022. Alle rechten voorbehouden.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.