Middachten-engels-60

Het Magisch Verhalen Festival bij Middachten

Op 15 juli 2023 van 11.00 tot 18.00 uur was er op het landgoed Het Magisch Verhalen Festival. Dit werd georganiseerd door Tante Pollewop Events. We kijken hier met veel plezier op terug.

Iedereen kon zich verwonderen tijdens deze fantastische dag voor jong en oud!
Het Magisch Verhalen Festival is een festival wat in het teken staat van magie en wat verhalen daarbij kunnen doen met de fantasie van kinderen en volwassenen.

Mythes, legenden, elfjes, ridders, draken, alles komt aan bod. Gewoon lekker meedoen en beleven, hoe oud je ook bent. Dwalen door de tuinen of rondom het kasteel, genieten van heerlijk eten bij het ministerie van lekkere hapjes, bijkletsen met vrienden, je laten verwonderen en mooie ervaringen opdoen.

In de koninkrijken Camelot, Navarra en Albion valt van alles te zien en beleven. Daarnaast staat er in de weide van Nurryn en op de velden van Ehilon ook veel moois te gebeuren. Wat dacht je van magische wandelingen, workshops en activiteiten, theater en circusvoorstellingen, ontmoetingen met markante personages, verhalenvertellers, genieten van muziek en een bijzonder mooie markt?
Voor meer informatie en het dagprogramma, klikt u hier.

Praktische informatie
De toegangsprijs voor kinderen vanaf 2 jaar is € 4,50 en volwassenen € 3,50. Tickets zijn online te verkrijgen via de site van tantepollewopevents.nl . Aan de kassa kunnen er kaartjes worden gekocht maar die zijn iets duurder.
Tip: neem ook contant geld mee. Bij een enkele activiteit wordt nog een kleine extra bijdrage gevraagd. Dan is contant geld handig.

Honden zijn helaas op het gehele festivalterrein niet toegestaan. 

Parkeren
Middachten is vanuit de dorpen in de omgeving uitstekend te fietsen. Als je toch met de auto komt, dan kun je deze de hele dag parkeren op het speciale parkeerplaatsveld naast het kasteel t.h.v. de Smidsallee. Verkeersregelaars wijzen je de weg.
Het zou zomaar kunnen dat je daar al een bijzondere bewoner van één van onze koninkrijken tegenkomt op weg naar het festival.

magisch verhalenfestival

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur

Het kasteel is geopend op de zondagen in juli en augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur (laatste toegang 15.00 uur).

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2023. Alle rechten voorbehouden.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.