Middachten-engels-60

Magisch Verhalen Festival ook dit jaar op Middachten

Op zondag 7 juli 2024 zal de derde editie van het Magisch Verhalen Festival plaatsvinden bij kasteel Middachten. Deze dag staat in het teken van magie en wat verhalen daarbij kunnen doen met de fantasie van kinderen en volwassenen. Het wordt weer een geweldige beleving voor jong en oud!

Beleef het Magisch Verhalen Festival 

Mythes, legenden, elfjes, ridders, draken, alles komt aan bod. Gewoon lekker meedoen en beleven, hoe oud je ook bent. Dwalen door de tuinen rondom het kasteel, genieten van heerlijk eten bij het ministerie van lekkere hapjes, bijkletsen met vrienden, je laten verwonderen en mooie ervaringen opdoen. In de koninkrijken Camelot en Albion valt van alles te zien en beleven. Daarnaast staat er in de weide van Nurryn en op de velden van Ehilon ook veel moois te gebeuren. Wat dacht je van magische wandelingen, workshops en activiteiten, theater en dansvoorstellingen, ontmoetingen met markante personages, verhalenvertellers, genieten van muziek en een bijzonder mooie markt? Je kunt ook zwaardvechten, je tot ridder laten slaan, spectaculaire vuurshows bekijken en meedoen met de vossenjacht.

Wil je meedoen aan een activiteit of workshop, of alvast het programma bekijken? Klik dan hier.

Tijd: 11.00 – 17.30 uur Tickets: kinderen tot twee jaar gratis, vanaf twee jaar €6,50 en volwassenen €5,50. Tickets kun je alvast hier bestellen of aan de kassa. Parkeren kan op de parkeerweide, de ingang is aan de Smidsallee.

Magisch Verhalen Festival op landgoed Middachten.
Magisch Verhalen Festival op landgoed Middachten.

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur

Het kasteel is geopend op de zondagen in juli en augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur (laatste toegang 15.00 uur).

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2024. Alle rechten voorbehouden.

20 mei 2024

Dag van het Kasteel

Kom naar de Dag van het Kasteel op maandag 20 mei, 2de Pinksterdag.

Kasteel geopend van 12.30-16.30 uur.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.