Middachten-engels-60

Bezoek de tuinen

Bezoek de tuinen

In de zomermaanden, vanaf 1 juni tot en met 1 oktober, zijn de tuinen van Middachten opengesteld voor publiek. In deze periode bent u van harte welkom van woensdag tot en met zondag tussen 12:30 uur en 16:30 uur. Een mooi en uniek dagje uit aan de Veluwezoom in de provincie Gelderland.

Op  vrijdag 22 september 2023 zijn de tuinen gesloten voor publiek in verband met een besloten evenement.

Vier eeuwen tuingeschiedenis

Toegang tot de tuinen is inclusief een informatieve audiotour met interessante details over de geschiedenis van de tuinen en over de bijzondere bomen en planten die er te zien zijn.
Klik hier voor meer informatie over de tuinen.

Voor een bezoek aan de tuinen (inclusief audiotour) kunt u vooraf online een ticket kopen. Ook bij de ingang van de tuinen, bij de oranjerie, is aan de kassa een toegangsbewijs te koop.

 

Oranjerie

In de oranjerie heten onze gastvrije vrijwilligers u van harte welkom. Hier wordt uw toegangsbewijs gecontroleerd en ontvangt u de audiotour. Er is een uniek aanbod van souvenirs en boeken over Middachten. Op het terras van de oranjerie kunt u terecht voor een lekker kopje koffie/thee, iets fris of een lekkere versnapering.

Meer informatie

De Tuinen van Middachten
Video afspelen

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur

Het kasteel is geopend op de zondagen in juni, juli en augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur (laatste toegang 15.00 uur).

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2022. Alle rechten voorbehouden.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.