Middachten-engels-60

Bezoek de tuinen

Bezoek de tuinen

In de zomermaanden, vanaf juni tot en met september, zijn de tuinen van Middachten opengesteld voor publiek. In deze periode bent u van harte welkom van woensdag tot en met zondag tussen 12:30 uur en 16:30 uur. Een mooi en uniek dagje uit aan de Veluwezoom in de provincie Gelderland.

Toegang tot de tuinen is inclusief een informatieve audiotour met interessante details over de geschiedenis van de tuinen en over de bijzondere bomen en planten die er te zien zijn. U kunt hiervoor vooraf online een ticket te kopen, bij de ingang van de tuinen bij de oranjerie is ook aan de kassa een toegangsbewijs te koop. Voor de mogelijkheid van een groepsrondleiding in de tuinen onder leiding van één van onze ervaren gidsen vragen wij u contact met ons op te nemen via info@middachten.nl of 026-4952186. 

Oranjerie

In de oranjerie heten onze gastvrije vrijwilligers u van harte welkom. Hier wordt uw toegangsbewijs gecontroleerd en ontvangt u de audiotour. Er is een uniek aanbod van souvenirs en boeken over Middachten. Op het terras van de oranjerie kunt u terecht voor een lekker kopje koffie/thee, iets fris of een lekkere versnapering.

Meer informatie

Video afspelen

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur.
Het kasteel is te bezoeken van juni t/m augustus op zondagen van 13.00 – 16.00 uur.

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2022. Alle rechten voorbehouden.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.