Boeken & kunstmarkt

Hoogwaardige tweedehands boeken, antiquariaat en kunst. Voor liefhebbers hiervan wordt op zondag 14 juli 2019 een speciale markt georganiseerd op Landgoed Middachten. De sfeervolle laan voor het kasteel is tijdens deze 5de editie het decor voor zo’n 50 standhouders.

De boeken- en kunstmarkt wordt georganiseerd door Stein Culturele Evenementen. Dit bedrijf organiseert door heel Nederland markten op prachtige locaties.

Tijdens de boeken- en kunstmarkt kunnen ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. Een rondleiding door het kasteel is op deze dag extra bijzonder. De bibliotheek op de bovenverdieping gaat namelijk open. Normaliter is deze ruimte niet te bezichtigen.

Praktische informatie

Tijden
Boeken -en kunstmarkt: 10.00-17.00 uur.
Tuinen: 10.30 – 16.30 uur. Tuinrondleiding: 13.30 uur.
Kasteelrondleidingen: 11.30, 12.30, 13.30 en 15.00 uur. Vanwege het bezoek aan de bibliotheek op de bovenverdieping zijn de kasteelrondleidingen niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en/of hoogtevrees hebben.

Entree
Boeken – en kunstmarkt: gratis.
Tuinen: € 6,00 p.p., vrienden van Middachten en kinde­ren tot 12 jr. gratis.
Kasteel en tuinen: € 15,00 p.p., vrienden van Middachten € 9,00 p.p., kinderen tot 12 jr. gratis.

Met de kasteelrondleidingen kunnen een beperkt aantal mensen mee. Hiervoor geldt: vol = vol. Reserveren is noodzakelijk via info@middachten.nl. Reserveren is mogelijk t/m donderdag 11 juli, 12.00 uur.

Parkeren – Parkeerplaats Smidsallee, Smidsallee, 6994 BJ De Steeg. Openbaar vervoer: Breng lijn 43, vanaf NS Arnhem, Dieren of Rheden.

Toegankelijkheid De tuinen zijn toegankelijk voor buggy’s, rollators en rolstoelen, het kasteel helaas niet. Honden zijn alleen toegestaan in de laan.

Standhouders – Wanneer u als standhouder een kraam of grondplaats wilt huren, dan kunt u contact opnemen met Stein Culturele Evenementen