Middachten-engels-60

Nieuws en activiteiten

Nieuws en activiteiten

Nieuws

Wonen op Middachten

Op Landgoed Middachten worden binnenkort acht ruime vrijstaande koopwoningen op erfpachtgrond gerealiseerd. Deze woningen staan aan twee erven in de groene omgeving nabij het kasteel.

Lees verder »
Nieuws

Middachten en duurzaamheid

Medio november was er bij omroep Gelderland een hele uitzending gewijd aan landgoed Middachten. Het programma Groene Koppen van journalist Harm Edens gaat dieper in op verduurzaming en de uitdagingen die er hiervoor bij ons liggen. Er wordt ingegaan hoe het landgoed en het kasteel groen kan worden onderhouden en dit voor de toekomst te behouden. In deze uitzending komen de Graaf en onze rentmeester uitgebreid aan het woord en zijn er prachtige beelden te zien van het landgoed!

Lees verder »
Nieuws

Wild Life Estate label voor Middachten

Van hoog op de Veluwe tot helemaal in de uiterwaarden van de IJssel, door zijn ligging heeft Landgoed Middachten een enorme potentiële natuurwaarde. De inspanningen die Middachten zich getroost om zowel natuur- als cultuurwaarden te borgen hebben het Wildlife Estate Label opgeleverd.

Lees verder »

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur

Het kasteel is geopend op de zondagen in juli en augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur (laatste toegang 15.00 uur).

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2023. Alle rechten voorbehouden.

13 t/m 17 december
Kerst op Middachten

Van woensdag 13 tot en met zondag 17 december 2023 van 12.00 tot 20.00 uur (zondag tot 19.00 uur) kunt u weer genieten van kerst op Middachten. Deze kerstbelevenis voor jong en oud is een mooie traditie en brengt u helemaal in kerstsferen.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.