Middachten-engels-60

Middachten doneert aan Voedselbanktuin

Tijdens de kerstopenstelling op Middachten konden bezoekers hun mooiste wens in een wensboom hangen. Het hiervan opgehaalde bedrag is aan een lokaal goed doel geschonken: de voedselbanktuin in De Steeg.
 
Middachten heeft de wensboomopbrengst verdubbeld tot een bedrag van 600 euro. Deze week is de cheque overhandigd aan Janny van Dijken en Sonja Heilen van de voedselbanktuin. Zij zijn de drijvende krachten achter deze fantastische organisatie. Samen met 12 andere vrijwilligers tuinieren zij op 325 m2 grond bij landgoed Rhederoord in De Steeg.
 
Het geld komt goed van pas. Zo zijn de kweektunnels hard aan vervanging toe, zouden ze graag stevige compostvaten aanschaffen, kunnen er extra zaden ingekocht worden en ook een insectenhotel staat op het verlanglijstje.
Middachten is blij dat de opbrengst zo goed terecht is gekomen en daarmee een geweldig lokaal initiatief kan ondersteunen.
 
Jacquelien Klein Goldewijk heeft met haar wens, dat de wereld en de mensen tot rust komen, wat ons betreft de mooiste wens geschreven. Zij won daarmee een overnachting voor twee personen in de B&B van Middachten.
def. donatie Middachten Voedselbanktuin De Steeg

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur

Het kasteel is geopend op de zondagen in juli en augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur (laatste toegang 15.00 uur).

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2023. Alle rechten voorbehouden.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.