Middachten-engels-60

Bezoekinformatie

Bezoekinformatie

In de zomermaanden, vanaf juni tot en met september bent u van harte welkom op Middachten. Geniet van de authentieke sfeer in de tuinen, breng een bezoek aan de oranjerie en ontdek de rijke geschiedenis van kasteel en landgoed. Voor een zo aangenaam mogelijk bezoek raden we u aan de informatie op deze pagina goed door te lezen.

Kasteel

Het kasteel is geopend op de zondagen in juni, juli en augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur (laatste toegang 15.00 uur). U dient hiervoor vooraf online een ticket te kopen. Voor een rondleiding in groepsverband bent u ook op andere tijden, uitsluitend op afspraak, welkom. U kunt daarvoor contact opnemen met het kantoor via info@middachten.nl.

Tuinen

De tuinen zijn geopend van juni tot en met september van 12.30 tot 16.30 uur. U kunt online of ter plekke in de oranjerie een ticket kopen. In de oranjerie bevindt zich een toiletunit.

Oranjerie en terras

Op het terras van de oranjerie kunt u genieten van een kop koffie en iets lekkers. Het terras bij de oranjerie is ook zonder entreekaartje voor de tuinen te bezoeken. Een consumptie is dan wel verplicht. In de oranjerie vindt u ook een kasteelwinkeltje waar u o.a. boeken, zelfgemaakte sinaasappelmarmelade, aardewerken bloempotten en diverse kleine snuisterijen kunt kopen.

Audiotour

Bij een bezoek aan de tuinen kunt u gebruikmaken van de audiotour. Ontdek de diversiteit van onze tuinen aan de hand van de audiotour en maak kennis met bijzondere details. Het gebruik van de audiotour is inbegrepen bij de entreeprijs en is verkrijgbaar bij de balie in de oranjerie.

Kinderspeurtocht

Speciaal voor kinderen is een speurtocht door de tuinen te koop. Spelenderwijs ontdekken zij de tuinen van Middachten.

Covid 19-maatregelen

Wij hanteren het protocol musea.

Honden

Helaas kunnen wij geen honden toelaten in de kwetsbare tuinen. Een uitzondering maken wij graag voor hulphonden.

Rolstoelgebruikers

Een bezoek aan de tuinen en het terras bij de oranjerie is met hulpmiddelen als rollator en rolstoel mogelijk. Houdt u dan wel rekening met de loopafstand tussen de parkeerplaats en de entree van de tuinen (ca. 350 m). De toiletunit bij de oranjerie is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een kasteelbezoek is met een rolstoel helaas niet mogelijk. Dit geldt ook voor rollators en buggy’s. Deze kunt u tijdens het kasteelbezoek bij de ingang van het kasteel achterlaten0

Video afspelen
De Tuinen van Middachten

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur

Het kasteel is geopend op de zondagen in juli en augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur (laatste toegang 15.00 uur).

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2023. Alle rechten voorbehouden.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.