Middachten-engels-60

Organisatie

Organisatie

Landgoed Middachten is in beheer bij de familie zu Ortenburg. Het doel is om dit landgoed in goede staat over te dragen aan de volgende generatie. Uitgangspunten daarbij zijn respect voor de historie, ecologisch verantwoord beheer van de bossen en landerijen, een duurzame bedrijfsvoering en een daarop afgestemde gastvrijheid voor bezoekers.

Een team van vaste medewerkers en ruim 100 vrijwilligers staan de familie bij in het realiseren van deze doelstellingen. De instandhoudingsopgave van het landgoed is groot en complex. Middachten wordt hierin gelukkig ondersteund door een tweetal stichtingen. Stichting Kasteel Middachten beheert de inboedel, werft fondsen en staat de familie met raad en daad terzijde.

Stichting Vrienden van Middachten bindt een groot aantal vrienden en vrijwilligers aan Middachten en zet zich in het bijzonder in voor het behoud van de kasteeltuin.

Adres

Postadres: Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg
+31 (0)26 – 495 21 86
info@middachten.nl

Parkeren: parkeerplaats Smidsallee, 6994 BJ De Steeg
Bereikbaarheid OV: Buslijn 43, vanaf NS-stations Arnhem, Dieren of Rheden.

Openingstijden

De tuinen zijn geopend van juni t/m september van woensdag t/m zondag, 12.30 – 16.30 uur.
Het kasteel is te bezoeken van juni t/m september op zondagen van 13.00 – 16.00 uur.

Nieuwsbrief

Het gebruik van drones op het landgoed is niet toegestaan

Landgoed Middachten – De Steeg © 2022. Alle rechten voorbehouden.

MIDDACHTEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website.